Hemleverans

Hemleverans

Vi erbjuder hemleverans – till din dörr!

Vår ambition är att du alltid ska veta vad du köper, det är du och barnet som klämmer och känner och gör valet, här hos oss. Behåll den känslan men vi kan nu göra det smidigare för dig när du handlar dina leksaker!

Vår idé är att göra det enklare för dig. Du plockar själv de leksaker som du ska köpa hos oss i butiken och sedan tror vi att du kommer att detta kan underlätta för dig;
1. Nu kan du slippa undan kön! – När du gjort dina val av leksaker, kan du lämna din kundvagn eller korg hos oss, du fyller endast i uppgifter om dig, sen kommer en faktura hem till dig som du betalar och efter det kommer dina saker!
2. Mer plats och lite bära – Spara på utrymmet i din bil, nu har plats för matkassarna eller annat som tar mycket plats, extra smidigt när det du köpt hos oss är stort och lite otympligt! Har du kommit hit med buss, ja då är det extra skönt att slippa bära de stora påsarna! Du får dina inköp levererade direkt till din dörr hemma – oavsett om du bor på 7:e våningen utan hiss eller har långt från parkeringen.

Såhär går det till:

Du väljer ut det du vill köpa i butiken, och väljer sedan om du vill betala direkt på plats eller få en faktura skickad till din e-post. När du betalat dina varor, antingen redan i butiken eller den fakturan du fått, får du en leverans med dina varor nästkommande onsdag eller torsdag – dagen beror på var du bor.
Budfirman Almroths kommer med dina leksaker hem till din dörr – här får du även kvittot på ditt köp.
Bytesrätt och öppet köp gäller precis som vanligt, du tar med dig kvitto och produkten i sin oöppnade förpackning till butiken – så hjälper vi dig på plats.

Vi kan leverera till följande orter:

Norrköpings centralort
Kimstad, Skärblacka, Östra husby, Ljunga, Marby,
Finspång centralort
Svärtinges centralort
Söderköpings centralort
Valdermarsviks centralort